Missie en drijfveren

Het leven is leuker als je werk doet dat werkelijk bij je past. In onze complexe maatschappij met een snel veranderende arbeidsmarkt maak je een keuze voor werk niet alleen in het begin van je loopbaan. Voortdurend ontstaan er nieuwe beroepen en functies waar anderen  juist weer verdwijnen. Maar ook mensen veranderen. Wat eerst leuk of belangrijk wordt gevonden, hoeft dit later niet meer te zijn. Ook kan het zijn dat je onvrijwillig van beroep moet veranderen omdat het werk wat je deed niet meer mogelijk is.  Onze drijfveer is om mét mensen en organisaties te zoeken naar de optimale match tussen mens en arbeid in iedere fase van de loopbaan.

Specialisme

Een specialisme van LCN is loopbaanadvies en begeleiding voor mensen met letsel.

Professionaliteit

Loopbaanadviseurs van LCN hebben levenservaring en senioriteit in hun vakgebied. Zij staan ingeschreven in het Register BKA en zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie Noloc. Dit betekent dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en op een professionele en verantwoorde manier werken met psychologische tests. Het Register BKA en Noloc hanteren een privacy- en klachten- regelement om belangen van cliënten en opdrachtgevers te beschermen.

Keurmerk-Register-BKA-Internet-Small.jpg

Even voorstellen...

Mijn naam is Toine Werst (1964).
Na een korte loopbaan in de techniek en in de commercie ontdekte ik als gevorderd twintiger dat ik in de wieg ben gelegd voor een mensgericht beroep. Anderen helpen eigen talenten te ontdekken en hun bestemming te vinden leek en bleek fantastisch werk. De basis voor dit werk legde ik tijdens mijn HBO Bachelor opleiding voor loopbaan-adviseur aan de Akademie Mens-Arbeid in Tilburg. Later voegde ik daar de post-academische opleiding Counseling & Consulting van de Universiteit van Utrecht aan toe.
  • LinkedIn Social Icon

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Onze opdrachtgevers