top of page

Missie en drijfveren

Het leven is leuker als je werk doet dat werkelijk bij je past. In onze complexe maatschappij met een snel veranderende arbeidsmarkt maak je een keuze voor werk niet alleen in het begin van je loopbaan. Voortdurend ontstaan er nieuwe beroepen en functies waar anderen  juist weer verdwijnen. Maar ook mensen veranderen. Wat eerst leuk of belangrijk wordt gevonden, hoeft dit later niet meer te zijn. Ook kan het zijn dat je onvrijwillig van beroep moet veranderen omdat het werk wat je deed niet meer mogelijk is.  Onze drijfveer is om mét mensen en organisaties te zoeken naar de optimale match tussen mens en arbeid in iedere fase van de loopbaan.

nvva-logo.jpg

Professionaliteit

Loopbaanadviseurs van LCN hebben levenservaring en senioriteit in hun vakgebied. Zij staan ingeschreven in het Register BKA en zijn NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional.

 

Arbeidsdeskundigen zijn aangesloten bij de NVvA en staan ingeschreven in het SRA-register. Dit betekent dat zij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

 

Register BKA, NOLOC, NVvA en SRA hanteren een privacy- en klachtenregelement om belangen van cliënten en opdrachtgevers te beschermen.

sra logo.png

Even voorstellen...

IMG_6739_edited_edited.png
  • LinkedIn Social Icon
Mijn naam is Toine Werst (1964). Na een korte loopbaan in de techniek en in de commercie ontdekte ik als gevorderd twintiger dat ik in de wieg ben gelegd voor een mensgericht beroep. Anderen helpen eigen talenten te ontdekken en hun bestemming te vinden leek en bleek fantastisch werk. Gaande weg mijn loopbaan ben ik mij toe gaan leggen op advies en begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. Ik ben opgeleid
tot loopbaan- en beroepskeuze-adviseur, psycho-dynamisch counselor en arbeidsdeskundige.
Keurmerk_RLP_RGB_Online.png
bottom of page