rode peper,breng pit in jouw loopbaan

Breng flow in jouw loopbaan

​Je denkt al een tijdje na over loopbaankeuzes en je komt er niet goed uit. Of misschien heb je zelfs het gevoel dat jouw loopbaan op een dood spoor zit? We helpen je graag om zaken helder te krijgen en weer flow te brengen in je loopbaan! Dit begint bij het verkrijgen van een (hernieuwd) inzicht in wat jij graag wilt, wat jij in je hebt en wat jou drijft. Vervolgens maken we vanuit de verkregen inzichten de vertaalslag naar hierbij passende, realistische loopbaanopties en de weg ernaar toe.

 
loopbaancoaching

Bij loopbaancoaching ondersteunt een ervaren loopbaancoach jou tijdens 4 tot 6 gesprekken bij het verhelderen van jouw drijfveren, interesses en affiniteiten. Ook worden jouw talenten en bekwaamheden in kaart gebracht. Vervolgens vertalen we deze inzichten met jou naar haalbare loopbaandoelen. Tegen het einde van het traject stel je met ondersteuning van jouw loopbaancoach een concreet loopbaanactieplan op. Gedurende en na het loopbaantraject kan je gebruik maken van onze uitgebreide online database Trjct Online met informatie over beroepen en hieraan gekoppelde vacante functies en over opleidingen en cursussen.

Gratis voor onze klanten

Al onze cliënten krijgen toegang tot Trjct Online,

de meest uitgebreide online-database met informatie over beroepen, arbeidsmarkt en opleidingen.

 
loopbaanadvies

Wil je een gedegen loopbaanadvies van een ervaren loopbaan-adviseur? Een loopbaanadvies dat is gebaseerd op een objectief beeld van jouw voorkeuren en mogelijkheden? Tijdens een intensief loopbaanassessment van 2 dagdelen beoordelen we met behulp van psychologische tests wat je in je mars hebt. Daarnaast brengen we aan de hand van interviews en vragenlijsten jouw interesses, affiniteiten en drijfveren in kaart. Op basis van de bevindingen geven we je een concreet persoonlijk loopbaanadvies. Jouw adviseur stelt een uitgebreid schriftelijk loopbaanadviesrapport op. Na ontvangst van het loopbaanadvies krijg je toegang tot onze uitgebreide online-databank Traject Online met informatie over beroepen en (actuele) functies, opleidingen en cursussen.

Voorbeeldrapporten
loopbaanonderzoek
 
loopbaanwandelen
​Dat bewegen goed is voor lichaam en geest is algemeen bekend. Ook de wetenschap toont aan dat bewegen, vooral in de natuur, een positief effect heeft op gezondheid en welbevinden van mensen. Bij loopbaanwandelcoaching staan jij en jouw loopbaanvragen en –dilemma’s centraal. Omdat iedereen en iedere situatie anders is, verloopt ook ieder loopbaanwandeltraject anders. Waar het om gaat is dat we het hebben over thema’s die in jouw leven en loopbaan aandacht nodig hebben en dat bij jouw  vragen bruikbare zelfinzichten en antwoorden worden gevonden. Na 4 tot 6 loopbaanwandelingen van 1,5 tot 2 uur uur in de natuur ben je weer fris in je hoofd en heb jij jouw loopbaandoelen helder voor ogen. Ter voorbereiding op een wandelcoachingsessie maak je thuisopdrachten en eventueel tests of vragenlijsten.
 
sollicitatietraining

Tijdens een intensieve individuele sollicitatietraining leer je jezelf overtuigend presenteren bij werkgevers. Hierbij maken we gebruik van videotraining: action-learning dus! Afhankelijk van jouw leerdoelen kan ook aandacht worden besteed aan jouw CV en LinkedIn-profiel en het schrijven van een onderscheidende sollicitatie-/motivatiebrief. Het aantal trainingssessies hangt af van jouw persoonlijk leerbehoefte.

Gratis voor onze klanten

Deelnemers ontvangen het digibook Solliciteren doe je zo!

 
studiekeuzeadvies
​Voor studie- en beroepskeuzeadvies voor scholieren en studenten verwijzen we je naar studieadvies.pro
2020-04-08 (2).png